SpelaUpp

Level

Lämna en kommentar

Om du gillar gamla rackare så väl som nya uppstickare tycker jag du ska kolla in speltidningen Level. Varje månad släpps det ett rejält nummer där oberoende spelrecensenter ger sin syn på de spel som är på gång till de vanligaste spelkonsolerna. Förutom intressanta recensioner hittar du också mycket annat läsvärt. Ska jag vara helt ärlig tycker jag egentligen att recensionerna är det minst intressanta i tidningen. Missförstå mig inte dessa är riktigt bra men tidningen är fylld av så mycket annat roligt som olika reportage, trender och teman. Det skrivs och diskuteras lika mycket runt omkring spelen som om vad de direkt handlar om. Mycket fokus läggs på vem som har varit med och skapat spelen, hur och vad man har tänkt på när man skapade dem och hur de har påverkat sin omvärld.

Det absolut roligaste med Level är att om man vänder tidningen upp och ner och börjar från slutet av tidningen så möts man av en hyllning av den blommande retrovåg som spel från olika årgångar består av. Är man som jag både intresserad av nya spel såväl som de äldre odödliga klassikerna så är denna del av tidningen en riktig guldgruva och kanske det som är bäst i tidningen.

/Johan

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s