SpelaUpp

Sportlov

Lämna en kommentar

Dags att bunkra upp med TV-spel inför sportlovet! Är det så att du vill röra på dig lite mer så finns en hel del aktiva TV-spel att låna. Till exempel Just dance. Skaka rumpan till Lady Gaga, The Black Eyed Peas och många fler.Till vissa rörelsespel kan man behöva någon typ av extrautrustning till sin konsol. Det kan vara move-handkontroller, kinect och så vidare. Denna utrustning lånar vi inte ut på biblioteken.

På Halmstads Arena är det, precis som på bibblan, sportlovsaktiviteter hela veckan. På Arenan laddar man upp för sportlovsfinalen lördagen 25 februari då Tubecon kommer till Halmstad. På lördagen kan man också prova på dansspelet Just dance, sjunga till spelet Singstar eller mima till låtar och uppträda med dessa – så kallat Musically. Fri entré till detta 13.00-16.00 på Halmstads Arena, välkommen!

Kanske är du en blivande Youtube-stjärna? Få hjälp och testa att göra ett eget Youtube-klipp fredag 24 februari 12.30-15.00 på Arenan.

Vill du veta mer om sportlovet i allmänhet eller Tubecon, följ länkarna nedan!

https://www.halmstad.se/lov

https://www.halmstadarena.se

http://tubecon.se/

/Jessica på Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s