SpelaUpp

Nya spel på ingång!

Lämna en kommentar

nya-spel

Här är ett gäng med godingar som väntar på att få komma ut till biblioteksanvändare i Halmstad! Just nu har vi bekymmer med vårt nya bibliotekssystem och därför så tar det längre tid än vanligt för spelen att både synas i vår katalog på bibliotek.halmstad.se och för att komma ut i TV-spelshyllan på Stadsbiblioteket.

Vill du prova på Battlefield 1 och Overwatch kan du komma till Klarasalen på Stadsbiblioteket under Nordisk speldag lördagen 19 november mellan 12.00-16.00. Mer information hittar du på vår hemsida eller på Facebook! 

/Jessica – Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s