SpelaUpp

Resident Evil: The Final Chapter

Lämna en kommentar

Förutom att man redan har börjat längta efter snö och kyla så ska man till råga på allt börja längta till en rad massa filmer också! Fick nyligen veta att gamla kultrullen Resident Evil, med Milla Jovovich i huvudrollen, kommer i en sista och avslutande del i Resident Evil- imperiet. Det är mycket zombies nu, och visst kan det vara tröttsamt men precis som The Walking dead spelar Resident Evil i en helt annan liga än andra Zombierullar och nyheter om en ny film tas alltid tacksamt emot.

Resident Evil: The final chapter planeras ha biopremiär i Sverige i januari 2017 och kommer vara ett definitivt avslut på filmserien (eller?). Jag märkte att det var dumt att läsa vad den ska handla om, eftersom det startade en stark längtan efter att få se den. Nu. Helst.

I alla fall

Den här sista delen för Alice (Milla Jovovich) tillbaka till Umbrella Corporation och Raccoon City. Umbrella Corporation har som mål att, en gång för alla, förgöra de överlevande människorna av apokalypsen. Av förklarliga skäl delar Alice inte samma agenda utan är istället fast besluten om att nog är nog. Hon får tillbaka gamla talanger, slår sina säckar ihop med gamla bekanta och knyter otippade allianser. Spännande. För den som ännu inte riktigt har nappat på Resident Evil: The final chapter kommer en teaser här:

Vilka filmer! Mmmm…jag myser… men allra bäst görs nog ändå zombiesarna sig på TV-spel. Kan det inte vara så? Varför skulle vi annars ha så många av dem till uthyrning på biblioteken? Kolla in länken så får ni se:

Zombies

 

/ Frida – Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s