SpelaUpp

Terraria, spelet som har allt som jag behöver!

Lämna en kommentar

Ok, var beredda på en hyllning. Jag är så glad att jag har funnit detta spel att jag är förblindad och inte kan se dess svagheter. Så är det och här ska ni få höra!

Terraria är ett spel som för tankarna till både Minecraft och Super Nintendo. Jag personligen älskar retrografiken! Precis som i spelet Minecraft är man i en öppen värld där du själv skapar och bygger efter eget huvud. Du börjar med att bestämma hur din karaktär ska se ut och namnger hen.

Sedan går spelet ut på att du använder din fantasi, tillverkar och bygger. Men till skillnad från Minecraft är den egentliga tanken med spelet att du ska utforska och ge dig ut på äventyr och det gör du bäst genom att gräva. Du hittar fler spännande saker ju djupare du vågar gräva. Det finns alltså stor risk att man fastnar och bara vill ha mer och mer.

Spelet går också ut på att du ska slåss mot många olika sorters fiender och enorma bossar. Extra kul är att man kan spela med andra och då kan vara upp till fyra spelare offline eller upp till åtta spelare online.

Spelet är väldigt svårt i början innan man förstår hur allt fungerar. Du gör bäst i att läsa på för att kunna njuta mer av spelet.

Extra kul är det att detta är ett indiesspel, alltså ett spel som inte har en stor, mega speltillverkare bakom sig.

På Stadsbiblioteket har vi Terraria till utlån för konsolerna Playstation 3 och Wii U.

/Jessica – Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s