SpelaUpp

Pokémon Go

Lämna en kommentar

Vi är många som har misstänkt att jorden kommer gå under i en massiv apokalyptisk zombieattack. Inte ens i min vildaste fantasi (och den är rätt obegränsad) hade jag kunnat förespå detta som sker just nu, att det inte är ett virus som tar över världen och förvandlar befolkningen till salivavsöndrande kannibaler, utan det är istället söta och rara Pikachu, eller mer korrekt, Pokémons som sätter den sista spiken i kistan för jordens undergång.

För den som har varit bortkopplad från nät och civilisation och har lyckats undgå att lägga märke till det avvikande och zombieliknande beteende som 95% av befolkningen har lagt till sig med, så beror detta på det nya spelet och mobilappen Pokémon Go. Ett spel som har fått både vuxna och barn i sitt våld.

Den spelare som redan har fått gamnacke, mjölksyra i tummen och blåsor på fötterna, vill jag rekommendera till att ta en liten paus och avnjuta en bra film istället. Kanske en som handlar om Pokémon skulle vara lämplig? Fyra stycken kan du hitta hos oss på biblioteket, klicka på länken för att se vilka:

Pokémonfilm

Trött på Pokémon? Varför inte då ta en titt på supercharmiga Zootropolis istället. Full garanti på att den kommer få den mest utslitna Pokémonjägare till att finna ork nog att lyfta på smilbanden.

 

 

 

pokemon

Kartbild över Stadsbiblioteket

 

Om du råkar ha vägarna förbi Stadsbiblioteket i Halmstad måste jag ju bara tipsa om att vi har ett gym precis utanför entrén. Vågar du dig in i lokalen lovar jag dig också att det finns både det ena och andra som lurar lömskt mellan våra bokhyllor.

 

Välkomna in och spana!

 

/ Frida H – Stadsbiblioteket

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s