SpelaUpp

WoW på G igen

Lämna en kommentar

Nu räknar jag iskallt med att alla har sett filmen Warcraft: the beginning som en kollega skrev om i ett tidigare inlägg. Filmen handlar om en tidig era i Azeroth, om hur orcherna flydde från sitt tidigare hem och kom till Azeroth genom en portal. Detta är väldigt tidigt i warcraft-världen, men enligt några, sträcker sig berättelsen inte tillräckligt långt bak, utan man vill gå ännu längre tillbaka – närmare bestämt – till begynnelsen. Om detta kan man läsa i Blizzards nya bokserie om hur Azeroth kom att bli till; vilka skaparna var, hur den stora malströmmen uppstod, hur planeten kom att bestå av olika kontinenter och mycket annat matnyttigt. I serien får vi också göra  bekantskap med magikern Medivh (dock väldigt lite) och en kort inblick i hans hem i Karazhan. Vem och varför byggde detta torn där många svettiga timmar har ägnats åt idogt raidande.

IMG_6614

World of Warcraft: Chronicle Volume 1

 

Boken heter World of Warcraft: Chronicle Volume 1 och är den första i en rad planerade böcker. Den berättar precis allt och som ett plus i kanten har den också extremt snygga och drömska illustrationer. Är du en gammal gaimer, eller ny, och ett riktigt fan av WoW är boken riktigt rolig att läsa. Fast detta är en riktigt bra bok har jag på känn att serien troligtvis bara kommer att bli bättre, ju mer historien närmar sig händelser och namn som man börjar känna bättre igen.

 

Välkommen in till oss på biblioteket och låna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s