SpelaUpp

Uncharted 4: A Thief’s End

Lämna en kommentar

Guess what?

 

He’s back…

 

Vem?

 

Nathan Drake förstås!

 Drake surprised

Ingen spoilervarning – bara känslor!

I dagarna släpptes spelet Uncharted 4: A Thief’s End. Ett TV-spel jag är underbart tokig i. En galenskap som jag delar med många – mina kollegor bl a. Har ännu inte nått spelets EndGame men strunt samma. Kände en sådan lust och passion att jag bara var tvungen att blogga om den ändå. Just nu lever jag i ett konstant lyckorus där jag och Nathan Drake befinner oss mitt i den härliga smeten, bland bovar och pirater, och nu vill jag bara dela med mig.

Obs! För den gamer som inte känner till Uncharted och vem Nathan Drake är bör omedelbums klicka sig vidare och läsa ett tidigare inlägg där spelet beskrivs in i minsta detalj.

Lite handling

I Uncharted 4 får vi en bättre bild av vem Nathan Drake är genom att vi har en nutid där Nathan har blivit äldre, varifrån vi sedan hoppar i kronologin till olika viktiga händelser i Nathans liv. Spännande och man får en bättre bild av vem Nathan verkligen är.

Jag lekte lite med konsolens funktioner och skapade ett klipp från mina första spelminuter, vilka ni kan se nedan. Obs! Pytteliten spoilervarning!

Spännande, eller hur? Vem är Rafe? Vem är Sam? Vem är du? Vem är jag?

Nåväl, vad tycker vi om spelet?

Jag och mina kollegor har ivrigt väntat åravis på Uncharted 4 och OM det var värt all väntan. Jösses. Vi är rungande överens om att detta är ett mycket bra spel. Uncharted 4 är ren och skär magi.

Nathan, Sully, humorn, den vilda jakten på piratskatten, musiken, manuset och handkontrollen. Allting är top notch och den lilla gamern som bor någonstans inne i mig är mycket nöjd och sitter och gottar sig väl just nu. Stora tummar upp.

Men..

Vill bara uppmärksamma att Uncharted måste spelas i ordning annars tappar man jättemycket av karaktärernas utveckling och hela den biten. Har du ännu inte lärt känna Nathan Drake så kan du passa på att hyra spelen på biblioteket, här har vi hela serien både till Ps3 och Ps4.

Visst ja, det var en sak som jag glömde nämna. Detta är ett riktigt, riktigt, riktigt, riktigt, riktigt snyggt spel. För den som lever i tvivel. Döm själva:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s