SpelaUpp

Maze runner – The Scorch Trials

Lämna en kommentar

Börjar du också bli lite mätt på dystopier? Då kanske du ska sluta läsa nu.
 
Eller…
 
Under lång tid har jag undvikit James Dashners dystopiserie Maze runner. Jag tittade på första filmen. Tyckte väl att den var sådär. Av någon anledning tittade jag också på andra delen: Maze runner The scorch Trials. Här hände någonting. Den var ju riktigt bra! Välgjord, duktiga ungdomar i rollerna, extremt politiskt korrekt och, lyssna noga nu, spännande! Spana in den här trailern så förstår ni vad jag talar om:
 
 
 
 
 
 Efter den andra delen blev jag så begeistrad att jag dagen efter tog med mig hela bokserien hem. Så det kan gå ibland.
 
Ps. Filmen finns nu att hyra på bibblan så välkomna in!
 
 
 
/ Frida – Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s