SpelaUpp

TV-spel på g under 2016

Lämna en kommentar

Nytt år och nya förväntningar på kommande TV-spel. På biblioteken i Halmstad försöker vi köpa ett så brett utbud som möjligt, allsidighet och kvalitet gäller för TV-spel, film och böcker m.m. Det ska finnas något till alla så att säga. De nya spelkonsolerna Wii U, Playstation 4 och Xbox One har redan några år på nacken. Trots det så känns det som om de gamla Playstation 3- och Xbox 360-spelen lånas ut och kommer att hänga kvar ett tag framöver. Nintendos Wii- och Wii U-spel är dock inte lika mycket utlånade.
 
Så vad ska vi få se under 2016…mer LEGO-spel förhoppningsvis och vi börjar med Marvel Avengers, vilket jag är mycket glad över. Kopplingen mellan böcker och TV-spel är ibland väldigt tydlig, vi har författarens Tom Clancy’s spelserie, med ett nytt på ingång, The Division. Sedan är det Assassin’s Creed som förflyttar sig till Kina, bilspelet Dirt kommer ut i rallyversion och Uncharted 4 är en efterlängtad fortsättning.
 
Jag ser fram emot det här året!
 
/Jessica – Stadsbiblioteket
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s