SpelaUpp

Hyrule Warriors

Lämna en kommentar

 

Ett underbart spel med Link och Zelda i huvudperson! Äventyret är lagom avancerat och fiendernas svårighetsgrad ökar ju längre jag spelar. Jag har spelat med Wii U’s Gamepad och även om den är en aning klumpig och stor så fungerar den väl för detta spel. Musiken känns igen, Link och Zelda är supersnygga och miljöerna är sagolika. Ett roligt sidospel är adventure mode där du spelar med den klassiska the Legend of Zelda kartan, ovanperspektiv. Det är nostalgiskt och härligt kantigt. Spelet är från 12 år och går ut på det klassiska ”rädda prinsessan-/världen-scenariot”. Du slåss mot onda arméer, utför uppdrag, använder magi och utvecklas under spelets gång. Hyrule Warriors gör dig inte besviken. /Jessica

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s