SpelaUpp

Saknad fru med oväntade vändningar

Lämna en kommentar

När författaren Nick Dunne kommer hem på sin femte bröllopsdag möts han av ett sönderkrossat glasbord i vardagsrummet och av att hans fru Amy är borta. Nick kontaktar genast polisen som inleder en förundersökning. Är Nick den oskyldige och sörjande man som han utger sig för att vara eller har han bragt sin fru om livet? Snart sätts en medial cirkus igång där alla har en åsikt om vad som hänt.

 

Thrillern Gone girl (2014) är baserad på författaren Gillian Flynns roman med samma namn. Det är en spännande intrig utspelandes i finanskrisens efterdyningar och där sanningen sakta och stegvis luckras upp. Välspelat av Ben Affleck och Rosamund Pike och med en handling med oväntade vändningar.

 

/ Anna R

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s