SpelaUpp

Jorden under insektsattack!

Lämna en kommentar

Insektsliknande rymdvarelser har attackerat Jorden och hela mänskligheten är på väg att utrotas. Major William Cage (Tom Cruise), som tidigare bara arbetat med PR och marknadsföring, blir plötsligt inkastad som menig i kriget och dör efter ett par minuter i strid. En tidsloop gör dock att  han återvänder till livet och efter att han har dött och återvänt ett antal gånger, så börjar han se mönster och tillsammans med Rita Vrataski (Emily Blunt) som tidigare varit med om samma fenomen, smida planer för att rädda hela mänskligheten.  

 

Science Fiction-filmen Edge of tomorrow (2014) är en mix av filmerna Source Code, Måndag hela veckan och Starship Troopers, men i en ny, mycket snyggare och uppdaterad version. Jag gillar sådana här filmer, då det finns något befriande i att handlingen upprepar sig gång på gång och att man faktiskt kan lära sig av de fel man begått tidigare. Sevärd för dem som gillar denna genren!

 

/ Anna R

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s