SpelaUpp

Lego the Hobbit

Lämna en kommentar

Lego the Hobbit (rekommenderad ålder: 7+) låter dig verkligen få följa med in i ringens värld. Musik och grafik är mycket snyggt komponerat. Denna gång, precis som i filmen the Hobbit, är vi i dvärgarnas värld. I den djupa gruvan måste man hitta vägen fram genom stora låsta portar, stenblock och vakter. Draken Smaug lurar i skuggorna.

 

Spelet tillåter dig att, när du vill, byta mellan olika karaktärer med olika kvaliteter. Någon är starkare, snabbare eller kan hoppa högre än någon av de andra. Det gäller att ha huvudet på skaft, leta ordentligt bland dvärgarnas skattkistor och klura ut hur du bygger eller slår din väg fram.

 

Spelet är från 7 år, men med tanke på att det inte går att få skrift och tal på svenska kan man behöva någon som kan engelska som stöd. Ibland är spelet frustrerande klurigt! Men det är bara så klurigt att man fortfarande håller spelglöden vid liv.

 

 / Petronella

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s