SpelaUpp

Två detektiver och ett fall

Lämna en kommentar

Matthew McConaughey och Woody Harrelson spelar två polisinspektörer som intervjuas om ett fall de hade hand om för nästan 20 år sedan. Alla rapporter förstördes under stormen Katrina och nu kan ett nytt misstänkt mordfall kopplas till fallet.
 
Den hyllade amerikanska TV-serien True detective (2014) bjuder på en bra historia och skickliga skådespelare, men med ett ganska spretigt persongalleri som kan vara svårt att hänga med i. Detta är ingen solskenshistoria, utan vi får följa hur de allra svagaste och mest utsatta drabbas genom andra människors ondska. Det är grått, långsamt, skrämmande och ångestskapande från första till sista stund.
 
/ Anna R
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s