SpelaUpp

Tre klassiska rövare

Lämna en kommentar

 
 Den tyska animerade filmen Tre rövare (2007) handlar om tre rövare som i skydd av nattens mörker ger sig ut och rånar förbipasserade dilligenser. En natt överfaller de en vagn där en liten flicka sitter. Flickan är på väg till ett hemskt barnhem, då hon nyligen blivit föräldralös. För att få stanna kvar hos rövarna, så säger hon att hennes pappa är en förmögen maharadja och att de kan begära ut en lösensumma för henne.

 

Tre rövare är baserad på en bok med samma namn av Tomi Ungerer. En klassisk historia om att det som framstår som det goda respektive det onda i verkligheten kan vara tvärtom. Läskig, men jättebra, säger min femåriga dotter. Se trailer här

 

/ Anna R

 

 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s