SpelaUpp

Galen i Austen!

Lämna en kommentar

Jane älskar Jane Austen. Hon älskar Jane Austen till den grad att hon tar alla sina besparingar och åker över Atlanten till Austenland – ett äventyrsland format mindre, där man får leva och uppleva livet så som det beskrivs i Jane Austens romaner. 

 

Vi har nog alla träffat dem, Jane Austen-fantasterna, för de finns på riktigt, de som pratar om Austen och hennes böcker med tindrande ögon. Austenland (2014) är en riktig tjejfilm med litterära anspelningar om att kärleken kan finnas där man minst anar det. Ibland spelas det över så man nästan får ta fram skämskudden, men i det stora så får man vad som lovas – en riktig rom-com.

 

/ Anna R

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s