SpelaUpp

Hallåhallå!

Lämna en kommentar

Hallåhallå (2014) handlar om Disa som arbetar natt som undersköterska på sjukhuset, bor själv med sina två döttrar och har svårt att gå vidare efter att ha blivit lämnad av sin man. Hoppet om att återförena familjen väcks hos henne varje gång hon träffar ex-maken, men när Disa en dag möter en ny bekantskap på bilbioteket, så börjar hon se starten på ett nytt liv.

 

Hallåhallå utspelar sig, som flera av Maria Bloms tidigare filmer i Dalarna, och är en hoppfull film om det klassiska dilemmat att man måste falla till botten innan man åter kan ta sig upp. Vi får följa Disa återupptäcka världen med nya ögon som medelålders och hon gör detta med en charmig förundran. Lite speciellt och roligt med karaktärerna i filmen är att alla är extremt trevliga mot varandra!

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s