SpelaUpp

Två familjer och en katastrof

Lämna en kommentar

Det är Thanksgiving och två familjer träffas för att fira högtiden. De skrattar, umgås och äter gott. Plötsligt är familjernas två yngsta döttrar borta. De letar, ropar och skriker. Oron blir till ilska för att därefter snabbt återgå till en oro av katastrofala mått. De ringer polisen som snabbt sätter in resurser. Vad har hänt? Timmarna går. Lever de fortfarande?
 
I Prisioners (2013) möter vi två familjer och en ihärdig polis som ger sig in i jakten på att finna de två små flickorna. Det är ångestfyllt och gripande. Kan man verkligen förbereda sig på en attack på sin familj? Hur långt kan man gå i jakten på att hitta sitt barn?
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s