SpelaUpp

Tuta och kör med hundraåringen!

Lämna en kommentar

Jag blir lite anti när det är böcker som ALLA ska läsa, så jag har inte läst Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, och jag är därtill inte särskilt speciellt förtjust i Robert Gustafsson så jag var först tveksam till filmen också, men när DVD-filmen så stod i Stadsbibliotekets hylla, så tänkte jag att jag nog får ta och se den i alla fall. Och sagt och gjort. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (2014) är faktiskt en riktigt rolig och sevärd film. Det är en Forrest Gump- rip off, men den parallella ”nutids”-historien är spännande och man vill veta vad som kommer härnäst. Härligt med hundraåringen Allans ärlighet genom film, han har absolut inget att förlora. Har man uppnått den aktningsvärda åldern 100, så är det bara att tuta och köra precis som Allan gör! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s