SpelaUpp

Sevärd lågbudgetfilm

Lämna en kommentar

Prince Avalanche (2013) är en amerikansk lågbudgetfilm som bygger på en isländsk förlaga. Den har ändå två så pass kända skådespelare som Paul Rudd och Emile Hirsch i de två helt dominerande huvudrollerna. Alvin är den strikte unge mannen som 1988 arbetar med att göra i ordning vägarna i ett ogästvänligt område som drabbats av enorma skogsbränder. Till sin hjälp har han sin flickväns något slafsiga lillebror Lance. Tillsammans målar de nya ränder på de helt trafiklösa vägarna. Här kan man verkligen säga att uttrycket ”se målarfärg torka” får ett filmiskt ansikte. Det är både roande och rofyllt att följa de här udda personligheterna och deras skumpiga väg mot en innerlig vänskap.
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s