SpelaUpp

Fritt fall i rymden

Lämna en kommentar

Gravity (2014) handlar om medicinteknikern Ryan Stone (Sandra Bullock) och astronauten Matt Kowalski (George Clooney) som under ett uppdrag i rymden råkar ut för en olycka som gör att samtliga deras kollegor förolyckas och rymdskytteln förstörs. Nu inleds en kamp mot tiden där de måste försöka överleva i den stora mörka tyngdlösa rymden innan dess att syret tar slut.
 
Science fiction-filmen Gravity är både spännande och läskig samtidigt som den har en del hjärta och smärta. Visuellt är denna film maffig och man tänker, när man ser den, att en sådan här film skulle man ha velat ha sett på en stor duk på bio, men den funkar även i vardagsrummet!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s