SpelaUpp

Sparkle

Lämna en kommentar

Sparkle (2012) är ett överraskande bra familjedrama med musiken i fokus i Detroit, USA på 1960-talet. Emma (Whitney Houston) den numera religiösa mamman som en gång i tiden hade egna musikdrömmar som gick i kras försöker nu med sina erfarenheter styra sina 3 döttrar mot akademiska karriärer istället för sången. Men Sparkle (Jordin Sparks) vill verkligen få ut sina texter och börjar bearbeta sina systrar att starta en trio med hjälp av en ung manager. Män blir betagna av systrarnas framträdande och de måste ta ställning mot vissa frestelser inom musikbranschen. Frågan är hur långt de är beredda att gå för sina egna drömmar?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s