SpelaUpp

Lilla Maj, tigrar, tatueringar och stora mc-gäng

Lämna en kommentar

 
Sex-åriga Maj bor med sin farbror Sonny som är tatuerare och en stor del av sin tid tillbringar hon i Sonnys tatueringssalong. En dag händer det sig att Maj vill bevisa att även hon kan tatuera, så hon tatuerar in en rad egenkomponerade bilder på en kille som sedan visar sig vara en mc-knutte. Snart är Maj och Sonny på flykt mot havet, på jakt efter en riktig familj till Maj och med ett helt stort läskigt mc-gäng tätt efter sig i hälarna.
 

Den danska animerade Tigrar och tatueringar  (2010) är en riktigt charmig familjefilm om stora, muskulösa, tatuerade och snälla farbror Sonny och lilla egensinniga Maj. Min fyra-åring tyckte att filmen var ”jättebra”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s