SpelaUpp

Hårdrockare och mammas pojkar

Lämna en kommentar

Mammas pojkar (2013) handlar om de 35-åriga enäggstvillingarna Thor och Oden som är hårdrockare och dyrkar den kanadensiska hårdrocksgruppen Luder som nästan hade en hit på 1980-talet. De har en mycket överbeskyddande mamma, prästen Gunilla, som rycker ut direkt vid minsta problem. När en ny granne, PG, flyttar in och tar över outleten där de arbetar, så vänds deras tillvaro på ända.

 

Regissören Ulf Malmros filmer följer ofta samma mönster – udda personligheter med dialekt bosatta på landsbygden i västra Sverige – och i komedin ”Mammas pojkar” blir detta extremt roligt och charmigt om två hårdrockande och headbangande bröder som vägrar växa upp och ge avkall på sin identitet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s