SpelaUpp

Peppa Pig blir Greta Gris

Lämna en kommentar

I den brittiska tecknade Greta Gris: Luftballongen (2007/2013) träffar vi Greta, hennes bror George, mamma Gris och pappa Gris i femminuterslånga kortfilmer. Vi får följa med när Greta ger sig ut på äventyr i en luftballong, åker tåg med morfar Gris och leker i slott och kojor.

 
Min snart fyraåriga dotter ÄLSKAR Greta Gris. Vi har tidigare titta på Greta, eller Peppa Pig, som hon heter i den brittiska orginalversionen på YouTube och nu tittar vi på denna DVD gång på gång på nytt. 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s