SpelaUpp

På semester i Laholm

Lämna en kommentar

I Kvarteret Skatan reser till Laholm (2012) planerar vännerna i kvarteret sina sommarsemestrar. Alla tidigare år har de semestrat ihop i Laholm, men nu börjar alla planera för egna semestrar på vart sitt håll – utan Ulf. När han får nys om de övrigas planer, så utbrister Ulf plötsligt att han har fått cancer och att hans sista vilja är att alla firar semestern i Laholm tillsammans en sista gång. Och av till Laholm bär det.
 
TV-serier som blir långfilmer brukar det vara lite si och så med. Likadant är det med Kvarteret Skatan reser till Laholm. Det är roligt, stundtals under-bältet-rolig, men det håller kanske inte riktigt hela vägen ut. TV-serien vs långfilmen. 1-0 till TV-serien.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s