SpelaUpp

Hypnotisören – tungt och ångestfullt

Lämna en kommentar

En man hittas knivmördad i en idrottshall söder om Stockholm. När familjen ska underrättas så visar det sig att även övriga familjemedlemmar har knivskurits till döds. I ett av badrummen i huset hittas sonen i familjen, skadad och i koma, men vid liv. För att snabbt försöka få fram vittnesuppgifter, så låter kriminalkommissarie Jonna Linna (Tobias Zilliacus) läkaren och hypnotisören Erik Maria Bark (Mikael Persbrandt) hypnotisera sonen.
 
Hypnotisören (2012) som är baserad på Lars Keplers bok med samma namn, är regisserad av Lasse Hallström och har vid sidan om Persbrandt även Lena Olin, som Barks fru, på listan över skådespelare. Det är långsamt, tungt och ångestfullt med stort fokus på Bark och hans fru och lite fokus på Linna och övrig handling man minns från boken.
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s