SpelaUpp

Sherlock i vår samtid

Lämna en kommentar

I den brittiska tv-serien Sherlock  (2011-2012) möter vi Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) och Dr John Watson (Martin Freeman) levande i vår samtida värld. Här sms:as det, mobiltelefoner ringer, Sherlock har en webbplats som han uppdaterar regelbundet, medan Dr Watson är har fullt sjå med att blogga. Förutom allt det tekniska, så känns mycket igen av den Sherlock som vi är bekanta med från litteraturen och andra klassiska filmprodukter. Klart sevärda avsnitt som är i långfilmslängd.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s