SpelaUpp

Kamp mot utomjordiska metalliska vidunder i Battleship

Lämna en kommentar

Amerikanska flottan ger sig ut till havs på övningsuppdrag och möter snart på något enormt svart metalliskt schabrak i vattnet. Vad är det för något? Gammalt skrot? Nej, snart inser de att detta är något ondskefullt från någon annan planet och striden för att rädda planeten är igång.

 

I Battleship (2012) ser vi Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Liam Neeson och Rihanna. Flottan möter utomjordingar? När jag först såg trailern, så var jag skeptisk – fungerar en sådan handling? Jo, skeppen sjunker, men hjälten överlever (bad guy goes good guy) och det blir en kamp, då dessa utomjordingar likt vilddjuret (predator) i filmen med samma namn, inte attackerar dem som är obeväpnade. Mina förväntningar var låga, men betyget blir ok.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s