SpelaUpp

Hajattack!

Lämna en kommentar

Filmen Soul surfer bygger på den självbiografiska boken med samma namn av Bethany Hamilton. Hon bor med sin familj på Hawaii och surfing är deras stora gemensamma intresse. Bethany är bara 16 år men redan på väg att bli en känd surfare då hon blir attackerad av en haj. Den biter av hennes ena arm men hennes vänner lyckas få henne till sjukhuset i tid för att rädda hennes liv. Så börjar en lång kamp för att komma tillbaka till livet och till surfingen igen. Hennes familj och deras kristna tro har en stor plats i denna kampen. Det är en ofta mycket rörande historia, naturligtvis en framgångssaga, men den har också sina mörka stråk med tvivel och förtvivlan. I bonusmaterialet får man veta mer om den riktiga Bethany, som tog stor del i filmplaneringen. De duktiga och sympatiska skådespelarna Dennis Quaid och Helen Hunt spelar föräldraparet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s