SpelaUpp

TV-serier på biblioteket

Lämna en kommentar

Visste du att biblioteket har en del TV-serier? En TV-serie som jag särskilt skulle vilja rekommendera är den svensk-danska thrillerserien Bron (2011). En kvinna hittas mördad mitt på Öresundsbron på gränsen mellan Sverige och Danmark. Saga Norén från Länskrim Malmö och Martin Rohde från Köpenhamnspolisen blir kallade till platsen och snart är jakten på mördaren igång. Oerhört spännande och väldigt underhållande från första till sista avsnitt (totalt tio, i första säsongen). Se, se, se!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s