SpelaUpp

Charmig feel good-film i höstmörkret

Lämna en kommentar

Larry Crowne arbetar på ett varuhus och är perfektionen själv. En dag kallas han till ledningen där han tror att han åter skall utses till månadens anställd. När Larry möter ledning så får han istället reda på att han har fått sparken pga att han inte har någon högskoleutbildning. Larry försöker hitta ett nytt jobb, men då det råder lågkonjunktur så blir den enda utvägen att börja plugga.

 

Det är aldrig för sent Larry Crowne (2012) är en lågmäld komedi och charmig feel good-film med Tom Hanks i rollen som den smått tafatte och ibland nästan apatiske Larry och den tämligen missnöjda och ibland alltför sarkastiska Julia Roberts, som en av Larrys universitetslärare. Filmens budskap är att även om man förlorar allt, så kan man (om man har tur eller är skicklig nog) vinna något annat – mycket mer värt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s