SpelaUpp

En spännande katt i Paris

Lämna en kommentar

En katt i Paris (2012) handlar om Zoe som har en katt som under nätterna går i väg till en man som försörjer sig som inbrottstjuv. När Zoe får reda på vad katten har för sig, så dras hon in i en farlig härva som har kopplingar bakåt i tiden. Zoes mamma är poliskommissarie och hon är snart både inbrottstjuven och katten på spåren, men när det visar det sig att även den farligt kriminelle Victor Costas är inblandad så ställs allt på sin spets. Skall Zoes mamma hinna lösa fallet innan Zoe råkar illa ut?

 

Denna franska animerade film är ingen gullig och stillsam historia om en katt, utan ett rent sprakande action-äventyr med ondsinta banditer och hetsiga slagsmål. Snyggt gjort, bra intrig och väldigt spännande. Rekommenderad från sju år.   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s