SpelaUpp

Win win – feel good med Paul Giamatti

Lämna en kommentar

I filmen Win Win spelar den duktige skådespelaren Paul Giamatti den hygglige advokaten Mike som är i ekonomiska svårigheter. Han berättar inget för sin familj utan försöker lösa sin situation genom att bli förmyndare åt en klient som börjar bli dement. Detta leder så småningom till att han och hans fru tar hand om klientens tonåriga dotterson, en kille som rymt från sin knarkande mamma och har haft en strulig uppväxt. Han visar sig vara en fena på brottning, vilket Mike är tränare i för världens sämsta pojklag. Allt skulle kunna vara frid och fröjd om inte pojkens mamma dykt upp och gjort anspråk på förmyndararvodet. En avslöjad lögn ställer till det för Mike. Det här är en riktigt mysig feelgood-film, utan sentimentalitet och med nästan vanliga människor, bara en aning skruvat för de humoristiska poängerna. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s