SpelaUpp

Skvallerstorm i high-school

Lämna en kommentar

Olive går på high-school och när hon ljuger om att hon inte längre är oskuld, så är plötsligt skvallret på skolan igång. Olive märker snart att, även om hon försöker styra skvallret, så tar det sin alldeles egna form.  

 

Komedin Easy A (2010) är en mycket amerikansk film, där skolans dygdiga och religiösa elever styr och ställer i direkt motpol till den mer gladlynt upproriska och liberala Olive. Om man gillar high-school filmer, denna gång med en tjej i fokus, så skall man definitivt se denna film, annars är rådet att skippa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s