SpelaUpp

Stjärnspäckad virusattack

Lämna en kommentar

Handlingen i thrillern ”Contagion” (2011) är enkel. Ett virus sprider sig och människor blir smittade och dör. Jakten på ett vaccin och att spåra virusets uppkomst och ursprungskälla tar sin början. Vi får följa privatpersoner som blivit drabbade, forskare som arbetar under högtryck i sina laboratorier och tjänstemän på WHO som kartlägger smittoområden.   

I ”Contagion” är skådespelarensemblen stjärnspäckad med namn som Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law och Laurence Fishbourne. Hur var då filmen? Början var lite tråkig och klicheaktig, men handlingen hämtade sig och blev till det bättre mot slutet. Helt ok film, men kanske inte något för de mest hypokondriska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s