SpelaUpp

Vanliga människor i nervkittlande spänningsfilm

Lämna en kommentar

Läraren John Brennans fru Lara misstänks för mord på sin chef. När de misslyckas i rättegångsprocessen och ingen instans för ytterligare överklagan finns, så börjar John söka andra vägar för att få sin fru frigiven från fängelset. 

The next three days (2010) är en mycket spännande och nervkittlande thriller med Russell Crowe och Elizabeth Banks i huvudrollerna där tempot hela tiden ökar. John är en helt vanlig människa som plötsligt slänger sig in i både ovana och farliga situationer när han ger sig i kast med kriminella för att finna en väg ut för sin fru. Lugn början, intensivt slut och mycket spännade hela vägen där i mellan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s