SpelaUpp

Actionspäckat inuti virtuell värld

Lämna en kommentar

Sam Flynns pappa Kevin utvecklade virtuella världar och försvann när han var barn. När Sam en dag plötsligt får veta att ett meddelande har skickats från pappan till hans tidigare kollega, så inleder han sökandet efter pappan. Sökandet tar Sam in i den digitala värld som fadern skapat och ställer honom ansikte med ansikte med denna världs fruktade ledare – Clu.


Tron Legacy
(2011) är fortsättning på filmen Tron som kom 1982. Detta är en fartfylld och actionspäckad film stämningsfullt och perfekt ackompanjerad med musik av franska elektroniska musikduon Daft Punk (även filmmusiken finns att låna på biblioteket. Till webbkatalogen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s