SpelaUpp

Småstadstjej söker lyckan i storstaden

Lämna en kommentar

I Burlesque (2010) kommer småstadstjejen Ali (Christina Aguilera) till Los Angeles för att söka lyckan som sångerska och dansare. Hon får slutligen jobb som servitris på klubben Burlesque som ägs av Tess (Cher). Ali servar gäster, men suktar efter jobbet som dansare på Burlesques scen och lär sig därför alla dansnummer utantill. En dag får hon chansen att visa vad hon går för – och den chansen tar hon med besked.

Burlesque har kallats en flopp, så jag gick in med den attityden när jag såg filmen och blev (kanske just därför) positivt överraskad. Jag snabbspolade under sångnumren, men gillade handlingen och Ali. Hon är en juste tjej som inte hoppar i säng med snäll-snygging-killen bara för att flickvännen befinner sig på annan ort och inte faller för riking-snygging-killen bara för att han har en massa kosing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s