SpelaUpp

Farliga förbrytare och klumpiga poliser

Lämna en kommentar

I Taxi 4 (2007) får detektiven Émilien Coutant-Kerbalec under ledning av kommissarien Gibert i uppdrag att vakta en oerhört farlig belgisk förbrytare som placerats i en mycket avancerad fångdräkt i en bur. När belgaren mot all odds lyckas rymma, så är det upp till Coutant-Kerbalec och hans alltid närvarande taxipolare Daniel Morales att åter fånga honom.

Detta är en fransk actionkomedi där det både finns action och en hel del att skratta åt. Särskilt då åt att Coutant-Kerbalec är godhjärtad, men alltför godtrogen för sitt eget bästa och kommissarie Gibert är snäppet värre än Clouseau i Rosa Panter-filmerna.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s