SpelaUpp

Sista människan i världen?

2 kommentarer

”En viktig uppgift för SVT är att erbjuda svensk publik film som annars inte hade köpts in. Ikväll visar SVT ”Twilight””, skrev Viktor Barth-Kron, redaktör för tidskriften Café på Twitter, när den första Twilight-filmen visades på SVT för ett tag sedan.

Jag kan mycket väl vara den sista människan i världen som inte tidigare läst eller tittat på Twilight, men SVT fick faktiskt upp ögonen på mig. Så nu har jag sett alla tre filmerna och jag gillar dem jättemycket. Bella Swan och Edward Cullen är vackra, bleka, sorgsna, blyga, trevande, kärlekstörstande samtidigt som den explosiva tonårsförälskelsen kokar inom dem. Det regnar och är grått, hjärtan spricker och ömmar till tusen, de skiljs och de återförenas. Upplev eller återupplev genom att låna alla tre filmerna på biblioteket på DVD eller Blu-ray!

2 tankar om “Sista människan i världen?

  1. Vem är det som skriver?

    Gilla

  2. Vem som skriver? Biblioteken i Halmstad! 🙂
    "Mary-Lou rekommenderar" är biblioteken i Halmstads filmblogg

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s