SpelaUpp

Levande begravd med många frågor

Lämna en kommentar

I Buried (2010) vaknar en ung man vid namn Paul Conroy upp och inser att han har blivit levande begravd. Många frågor ploppar upp i hans huvud: Vad har hänt? Var är han någonstans? Varför har någon begravt honom levande? Hur skall ha ta sig ur denna situation med livet i behåll?

I denna 91 minuter långa thriller spelar en enda skådespelare, Ryan Reynolds, och han ligger hela filmen i en kista under jord. Fungerar det? Jo, detta är en stundtals riktigt spännande film med högt tempo för det ligger en rad grejer i kistan som hjälper honom i kampen för att försöka bli fri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s